Training

Een training bij Natuurpedagoog volgen? Daar zal je geen spijt van krijgen.

Je krijgt 100% eerlijke en betrouwbare praktische kennis vanuit jarenlange toegewijde inzet en ervaring. Gebaseerd op veel ervaring in NME (Natuur- en milieueducatie), binnen en  buitenactiviteiten en -basisonderwijs. Op veel verschillende plekken, met diverse doelgroepen en leeftijden in vooral Nederland maar ook in Europa.

Laat ons je helpen, jouw weg minder lang en complex te maken en verrijk jouw bedrijf, school of BSO met meer natuur. Met de insteek samen zo veel meer mensen te kunnen laten profiteren van de natuur. Zodat jij en zij hiervan kunnen profiteren en dit weten door te geven op een aanstekelijke, prettige manier vol plezier en zelfvertrouwen.

natuur educatie
vogels natuureducatie

Onze trainingen & cursussen

Cursus aanbod 2020

ondernemen met natuur

Ondernemer met natuur

 

Korte cursus voor de oriënterende ondernemer die (de connectie met) de natuur onderdeel wil maken van zijn/haar dienstverlening.

In 3 uur tijd doe je veel praktische informatie en contacten op. Leer je essentiële informatie en krijg je de kans om veilig “fouten” te maken. Daarbij een flinke dosis tips en een vega netwerklunch.

 

€ 99,-

Early bird tot 01-01-2021

Daarna € 129,-

T.B.A.
09:00 – 13:00 uur
door Jael Nouhet

NME docent

Werken als NME docent

Oriënterende training voor de NME educator in spe.

Ben je bekend met de natuur en heb je ervaring als leidinggevende, gids en/of docent? Mooi, maar nu verder… NME vol vertrouwen eigentijds neerzetten op een school of elders doorgeven? Hoe geef je dat een vervolg?

Krijg nieuwe inzichten en praktische tips om een sterke natuurles van niveau te geven.

€ 99,-

Early bird tot 01-01-2021

Daarna € 129,-

T.B.A.

09:00 – 13:00 uur
door Jael Nouhet

Buitenles docent bso

Vol vertrouwen naar buiten

 

Training voor de docent/BSO leidster die vaker met de kinderen naar buiten wil.

Dit is een -sterk drempel- verlagende training voor jou en je team. Je wilt vaker naar buiten, je ziet de praktische meerwaarde van frisse lucht en het benutten van de buitenruimte. Er is zat te doen maar meestal komt het er gewoon niet van… En er zijn 1000 ideeën, maar hoe dan? Eenmaal buiten mis je het overzicht…

€ 99,-

Early bird tot 01-01-2021

Daarna € 129,-

T.B.A.

09:00 – 13:00 uur
door Jael Nouhet

Training op maat?

Locatie idee of suggestie? A.g.v. Corona zijn deze welkom! Natuurpedagoog geeft ook les/trainingen op locatie.

Footer natuurpedagoog