Veel gestelde vragen 2

Natuurqualiteit

vogels natuureducatie

1. Wanneer moet ik mij aanmelden en tot wanneer kan dat?

Aanmelding kan tot de dag voor de activiteit 12 uur ‘s middags. Daarna kan je je weer aanmelden voor de volgende keren via info@natuurpedagoog.nl

Dus is de activiteit op 24 april kan je jullie aanmelden tot 23 april 12 uur ’s middags.

2. Ik wil een keer proberen of het iets voor ons is, kan dat?

Jazeker, schrijf je gewoon in voor 1 keer op een datum naar keuze. Er is ook alle ruimte voor indrukken en vragen vooraf. Als je het leuk hebt gevonden, is er ook een interessant aanbod voor 4 of 8 workshops met korting. We willen samen iets bereiken; natuurverbondenheid en de ouder-kind kwaliteit versterken.

Kom en doe mee?

3. Ik twijfel over deelname i.v.m. de juiste kindleeftijd?

Bij twijfel mail ons je vraag naar info@natuurpedagoog.nl. We zijn pedagogisch ervaren en denken graag met je mee. Dus we mailen of bellen je vervolgens terug met antwoord of voor overleg.

4. Wat voor kleding moeten we aan?

Zorg voor geschikte/oude buitenkleding die vies mag worden. Geen nieuwe witte mooie kleding dus.

5. Het weer is onverwacht slecht gaat het wel door?

We hebben een kleine binnenruimte waar ook een vuurtje brandt. Maar in principe gaan de middagen door en wordt eventueel het programma enigszins aangepast aan de weerssituatie, wat vooraf met de deelnemers zal worden gecommuniceerd. Samen maken we er iets moois van.

6. Is dit voor jongens en meisjes, ouders, opvoeders, oma’s en opa’s?

Ja, uiteraard maar wel 1 op 1. We willen de verbinding tussen opvoeder en kind versterken en dat in de natuur. Zo heb je quality time buiten, hoe mooi is dat? Het kind moet i.v.m. behendigheid, motoriek en inzicht wel 6 tot 11 jaar zijn. Bekijk per workshop of dit iets voor jou en je kind is. Heb je 2 kinderen? Je kan natuurlijk afspreken met een ouder/familielid die eventueel je andere kind begeleid en een andere keer jullie samenwerking omruilen. 

7. Ik twijfel of het geschikt is voor mijn kind?

Bij twijfel mail je ons je vraag (info@natuurpedagoog.nl). We mailen of bellen je terug voor overleg.

Klik voor een berichtje naar ons

8. Hoe komen jullie tot deze kosten?

Wij, als professionals, leven van ons werk. Daarbij hebben we onze voorbereidingstijd, reiskosten, materiaalkosten en huur van de locatie.

9. Wat als ik met 2 ouders wil komen?

Dit is iets dat we niet willen stimuleren, hoe gezellig ook. We adviseren de 2e ouder/oma/opa mee te gaan met halen en/of brengen maar tijdens de workshop niet te blijven. Of zie hierboven bij nr.6 een mogelijk alternatief.

10. Wat als ik niet kan, maar ik heb al betaald?

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat het leven anders loopt dan verwacht, dat kennen we maar al te goed. Meld je 48 uur van te voren af en krijg je volledige bedrag retour. Meld je 24 uur van te voren af en ontvang 50% retour. Later kunnen we helaas, vanwege materiaalinkoop, je geld niet retourneren. We kunnen je wel voorrang geven bij een volgende keer!

Natuurqualiteit

Aanmelden Natuurqualiteit

Vul de velden hieronder in en doe mee!

Algemene_voorwaarden_&_Privacy_verklaring

Footer natuurpedagoog