Over ons

Natuurpedagoog is ontwikkelingspedagoog en ondernemer Jael Nouhet. Opgevoed met aandacht voor mens en natuur, met beide benen op de grond.

Langs diverse levenservaringen en de 4-jarige HBO studie pedagogiek werd ik ontwikkelingspedagoog. Aangevuld met korte en langere studies over (eetbare)planten, natuur en milieu (o.a. IVN natuurgids, Forest to plate, Natuuropleiding.nl) groeide mijn ervaringen uit tot dit bedrijf.

Als we begrijpen dat het leven in ieder opzicht beter wordt wanneer we als mens weer iets dichter bij de natuur gaan leven. Dan scheelt dat heel wat stress, klachten, problemen en kosten. Bijna iedereen wordt blij van de zon, zingende vogels en/of gekleurde herfstblaadjes. Bijna iedereen zoekt de kinderlijke energie om te spelen, voluit te leven en te genieten.

I.v.m. groei werken we samen met diverse vaste ondernemers binnen het team: zie onderstaande, maar je kan uit onze naam ook de volgende ondernemers tegen komen:  Roos van de LogtMerel Collenteur, Nora de Vos, Nynke Zandhuis en Sesjena Arlar.

Jael over ons
Myra Rek

Myra Rek

Eigen bedrijf - samenwerking

Sinds begin 2021 werk ik met regelmaat samen met Myra. Je kan haar dus uit naam van Natuurpedagoog tegen komen middels aanvragen en opdrachten. Myra is een bevlogen leerkracht met ruime ervaring in de natuurbeleving en -educatie. Ze is correct, vriendelijk en betrouwbaar. Erg prettig samenwerken dus met deze professional. Myra heeft haar eigen bedrijf rondom natuureducatie en kan je dus benaderen via myrarek.nl

Myra Rek,  Leren vanuit je natuur

https://myrarek.nl/

Sesjena Arlar

Sesjena Arlar

Eigen bedrijf - samenwerkingspartner

Voor het 2e jaar werk ik nu samen met Sesjena. Vol enthousiasme zet ze haar passie, kennis en ervaring in. Echt met 200%. Met oog voor wat de kinderen willen en wat een meerwaarde is om ze te bieden. Meer info? zie

 Sesjena Arlar Natuur en kids

https://www.natuurenkids.nl/

Missie

 

Natuurpedagoog leert en vooral inspireert kinderen, ouders, (KDV/BSO leid(st)ers, docenten, studenten, ZZP’ers, bedrijven en overheidsinstellingen op een interactieve, informele manier om zich meer te begeven en te verdiepen in de natuur vanuit ieders persoonlijke kern.

Visie

Door zelf er voor gekozen te hebben meer in en met de natuur te zijn is de burger sterker geworden. Natuurpedagoog draagt daartoe bij op diverse manieren. Burgers uit diverse lagen hebben kunnen afkijken, laven, genieten en zijn geinspireert geraakt en daardoor weer herinnert aan het belang en de eigen kracht van het individu. Langs lessen, activiteiten en trainingen is de mens weer in haar kracht gezet en kan nu zelf de weg naar de natuur vinden en blijven behouden.

Tijdlijn van Natuurpedagoog

2015

2015

Oprichting Natuurpedagoog

2016

2016/2017

Start samenwerking diverse vaste partners + internationaal

boom

2018/2019

Afronding opleiding, ontwikkeling nieuwe stappen

logo natuurpedagoog

2020

Nieuw logo/lay-out/website

Logo Natuurpedagoog innovatieve projecten

2022

Groei, ZZP en andere samenwerkingen 

innovatie

2023

Start extern kantoor

natuur educatie

Contact

Vragen, opmerkingen?

Algemene_voorwaarden_&_Privacy_verklaring