Logo Natuurpedagoog innovatieve projecten

Innovatieve projecten

Met enige regelmaat sluit Natuurpedagoog aan bij diverse overleggen of denkt mee over innovaties rondom het werkgebied. De natuur en het opvoeden (pedagogiek) zullen altijd blijven maar onze visies, overtuigingen en werk-/denkwijze veranderen steeds weer.

Dat vraagt meebewegen; innoveren. Natuurpedagoog denkt en adviseert op deze gebieden graag mee op een hedendaagse wijze. Als het gaat over een situatie waarbij één van deze of beide aspecten van meerwaarde kunnen zijn, kan Natuurpedagoog vast iets voor je betekenen. Met een actueel beeld wordt er concreet en vooruitstrevend mee gedacht vanuit jouw vraag die centraal staat. Jouw wens en de meerwaarde voor mens en maatschappij staan hierbij altijd voorop.

Vervoersoplossing voor het basisonderwijs

Stroom

Stroom brengt basisschoolleerlingen onder lestijd naar leerrijke plekken. Niet langer als docent je tijd verdoen aan het regelen van vervoer maar bezig houden met de lesinhoud? I.s.m. het onderwijs en gesteund door het ministerie van OC&W is 2020 het pilot jaar. Naar een idee van Jael Nouhet. Omdat je ieder kind gunt dat leren van het echte leven de beste en meest waardevolle leerschool is. Gelijke kansen, veilig vervoer, beter onderwijs en een gelukkige docent! Leren tijdens schooluren buiten de schoolmuren.

stroom bus tilburg
Logo Stroom

Het Out-Time pakket

Helpt je bij de omgang met het scherm in de    opvoedsituatie.

Schermen, ze zijn zo ons leven binnen gekomen. Welke ouder heeft geleerd hier mee om te gaan tijdens het opvoeden? Niemand heeft de kans gekregen maar we moeten er allemaal elke dag mee dealen. En dat gaat maar al te vaak fout. Een scherm (tv, computer, telefoon, tablet etc.) heeft geen plek maar iedere plek. Deze kan het beste gedoseerd en functioneel ingezet worden op het juiste moment, niet te pas en te onpas. Het out-timepakket helpt je hierin handvatten en een richtlijn te geven. Hoe ga je praktisch met schermen om bij het opvoeden zodat je deze in kan zetten wanneer het van (meer)waarde is. De ontwikkeling van dit handzame doosje is momenteel helaas i.v.m. drukte op hold. We zijn al klaar voor de test-fase. We hopen deze in de nabije toekomst in samenwerking met pedagogische praktijk Sanne van den hoven aan te kunnen bieden.

Samen innoveren en versterken met natuur?

Een innovatieve kijk op jouw bedrijfsvraagstuk?

Stuur een berichtje om samen te sparren!
Liever direct bellen? Bel Jael: 06-48470319