Advies

Advies

Als ervaren ontwikkelingspedagoog met een natuur georiënteerde benadering word ik regelmatig divers gevraagd of ingezet. Bij zowel particuliere als zakelijke situaties en vraagstukken. Bij een evenement, het ontwerpen van lesaanbod of het geven van opvoedadvies wordt steeds vaker ingezien dat de bijdrage van de natuur op een hele prettige manier voor een grote pedagogische meerwaarde zorgt.

Zo is een brede ervaring ontstaan in het versterken van de pedagogisch setting middels het toepassen van de natuur.

Natuurpedagoog geeft advies over:

Opvoedadvies

 

Natuur gerelateerd opvoedadvies als tegenhang van onze huidige gedigitaliseerde impuls maatschappij, op aanvraag van een particulier of in een kleine adviserende setting.

Evenementen

 

Meedenken over de pedagogische meerwaarde gericht op een feest of festival aanbod met natuurelementen voor diverse leeftijden.

Groen in het openbaar of op school

Adviseren t.b.v. een doelgroep en het praktisch inzetten van groen/natuur in diverse openbare situaties of (groene)schoolpleinen.

l

Lesmateriaal ontwikkelen

Ontwikkelen van workshops of lessen waarin natuur zijn oorsprong en meerwaarde heeft.

Natuurpedagoog gaf eerder ook advies bij o.a. :

speelnatuur tilburg

Platform speelnatuur

Adviseren en meedenken over groene schoolpleinen en groene buitenruimtes als meerwaarde in onze sociale omgeving. In samenwerking met Gemeente Tilburg, GGD, Hoveniers e.a

ovide kindercafe

Ovide kindercafé

Ouder gespreksavonden voor ouders met interesse in natuurgeoriënteerd opvoedadvies

kinder oogstfeest

Kiwanis Kinderoogstfeest

Adviseren en mee organiseren van evenementen met natuur als uitgangspunt die bijdrage aan het bewust opgroeien van kinderen.

advies bibliotheek

Openbare bieb Tilburg & Zuid-Holland

Meeschrijven en ontwikkelen van programma’s voor basisschool kinderen rondom het thema natuur en voeding. Dit ten behoeve van onderwijsprogramma’s met een lokale verbinding.

Natuureducatief advies?

Waar kan ik je bij helpen?

Stuur een bericht en ik neem contact met je op!
Liever direct bellen? Bel: 06-48470319