Dag cursus:

Werken als NME docent

Ben je bekend met de natuur doceren en heb je (enige) ervaring als leidinggevende, gids en/of docent? Mooi! en nu?

Je wilt meer en/of vaker NME geven op een school of elders maar hoe? Niet zeker of eerst eens proeven hieraan? Of je bent al begonnen maar hoe dan verder?

Dit pad heb ik bewandeld en dus tijd om elkaar hierin bij te staan. De natuur, de kinderen en vele andere partijen hebben behoefte en baad bij een beter en sterker NME aanbod. Laat mij je handreiking zijn om daar een stap verder in te komen. D.m.v. praktische voorbeelden o.b.v. jaren ervaring. We gaan uitwisselen en doen. Ik geef je mee wat wel, wat niet en hoe nu verder.

Training BSO Natuurpedagoog

Wat weet je na deze cursus?

Na aanmelding ontvang je een gerichte opdracht ter voorbereiding aan de training. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de cursustijd.

Strategie

Waar een goede NME les het verschil maakt en hoe je dat aan vliegt. Waarom NME zo’n belangrijke rol heeft binnen ontwikkeling en onderwijs.

Praktijkles

Je hebt nu een veelzijdig programma opgedaan dat je kan gebruiken, maar waar je ook veel uit kan halen. Wat je als NME’er zowel handvatten als inzichten zal geven waar je mee verder kan.

Kennis

Je hebt ervaren hoe je je aanbod duidelijker en sterker maakt en inzet als docent. Bovendien heeft dit je lesplezier terug gebracht.

Inschrijven training

Meld je nu aan voor de cursus Werken als NME docent. En ontvang de bevestiging en factuur per mail. 

Wat moet je weten?

Data :    In nader overleg
Tijden:   09:00 – 13:00 uur
Locatie: Landgoed Stameren, Maarn of Boshuisje, Tilburg


Inclusief: koffie, thee & lekkere vega lunch, potlood & papier

Zelf meenemen: Buitenkleding

 

Vul hier je gegevens in:

Natuurpedagoog

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Natuurpedagoog

Opgevoed met aandacht voor natuur en de mens, met beide benen op de grond. Al jong afvragend waarom we doen wat we doen en wat ons beweegt iets te doen. Nu ruim 7 jaar in heel Nederland bekend als de Natuurpedagoog uit Tilburg.

Reviews

wat vonden anderen van deze cursus?

Ik heb de workshop als heel interessant en leerzaam ervaren. We hebben veel handvatten gekregen om de natuur meer bij de BSO te betrekken. Ik denk zeker dat wij dit in de praktijk kunnen toepassen wat de kinderen, maar ook onszelf goed zal doen!

Cursist Mevr. I. B.

Training Natuur de beste pedagogische omgeving, BSO gericht

wat vonden anderen van deze cursus?

Was echt een fijne training, op een prachtige lokatie met gelijk gestemde. De sfeer was hierbij meteen heel fijn. In de training zijn verschillende punten aangeraakt waarmee ik verder kan. Fijn om te horen hoe jullie tot het punt zijn gekomen waar jullie zijn. De persoonlijke feedback was erg fijn. Je merkt hoe goed het werkt om met gelijkgestemde te werken. Je kunt zoveel van elkaar leren.

Cursist B. V.

Training