Dag cursus:

Ondernemer met natuur

Met enige regelmaat ontvang ik mailtjes van mensen die hun natuur gerelateerde bedrijfsaanbod sterker neer willen zetten. Hoe heb jij dat gedaan? Is meestal de vraag. Aan dat antwoord zal je weinig hebben, want jij bent mij niet en ik jou niet. Waar je wel wat aan zult hebben is een basismodel gestaafd door de VN, EU en daarvoor notabene zelf door mij ontdekt uit eigen ervaring, daar kun je op bouwen. Gecombineerd met tips en handvatten waardoor ik wat kolen voor je uit het vuur haal.

In 3 uur tijd krijg je veel praktische info voor jou als ondernemer met natuur. We doen een gezamenlijke oefening om je te laten ervaren hoe natuur ook zakelijk sterk neer te zetten is binnen je bedrijf. Je wilt immers geen wollen imago maar afnemers.

We sluiten af met een netwerklunch met ruimte voor vragen en napraten.

training buiten

Wat weet je na deze cursus?

Na aanmelding ontvang je een eenvoudige maar gerichte opdracht ter voorbereiding aan de training. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de cursustijd.

Strategie

Je hebt meer zelfvertrouwen en zakelijk inzicht om daadkrachtige stappen te zetten voor jouw onderneming. Je hebt beter zicht op een volgende stap. Je kan mogelijke valkuilen omtrent het ondernemen met natuur nu herkennen. Je hebt veilig “fouten” mogen maken.

 

w

Ervaring

Je hebt ervaring opgedaan en bekende valkuilen besproken welke je nu herkent. Bewust of onbewust heb ik kolen voor je uit het vuur gehaald.

Duurzaam volgens de VN

Je hebt nu, een door  de VN gestaafd model, dat je houvast kan geven als het gaat om een basis uitgangspunt voor je verdere ondernemingsrichting. Dit samen met de opdracht en de ervaring die je hebt opgedaan helpen je koers te zetten en te weten wat er speelt.

Praktijkles

Geconfronteerd worden met veel voorkomende valkuilen is wellicht niet perse prettig maar het heeft je wel een enorm inzicht gegeven waar jij nu het verschil kan gaan maken t.o.v. andere ondernemers met natuur. Zodat jouw bedrijf nu efficienter kan werken.

Advies

Door het horen van de praktijk en diverse ervaringen ga je met een nieuwe zak kennis en contacten naar huis. Je hebt advies ingewonnen of hebt daar de handvatten voor om een volgende stap te kunnen zetten.

Netwerken

Je hebt diverse contacten opgedaan tijdens de netwerklunch (is inclusief de kosten maar exclusief de tijd) of de kans daartoe gekregen. Je hebt je vragen gedeeld en adviezen gekregen waar je mee verder kan.

Inschrijven training

Meld je nu aan voor de cursus Ondernemer met natuur. Wij sturen je per mail een voorbereidingsopdracht toe (zul je niet meer dan een uur aan kwijt zijn) en je ontvangt ook een bevestiging en factuur per mail. 

Wat moet je weten?

Datum training: 01-04-2021
Tijden: 09:00 – 13:30 uur
Locatie: De Hoorneboeg, Hilversum


Inclusief: koffie, thee & lekkere vega lunch, potlood & papier

Zelf meenemen: Buitenkleding, voorbereidingsopdracht. 

Vul hier je gegevens in:

Natuurpedagoog

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Natuurpedagoog

Opgevoed met aandacht voor natuur en de mens, met beide benen op de grond. Al jong afvragend waarom we doen wat we doen en wat ons beweegt iets te doen. Nu ruim 7 jaar in heel Nederland bekend als de Natuurpedagoog uit Tilburg.

Reviews

wat vonden anderen van deze cursus?

“Dank je wel voor je inzet, professionaliteit en enthousiasme.”

Sandra Samson

Programmaleider Jantje Beton, Recylce project Upscale; steun in kinderspeeltuinen van krachtwijken

wat vonden anderen van deze cursus?

“Thank you very much for this, I lisent very closely, that was great and really touching.”

Cursist training outdoor internationaal event

Lignano Sabbiadoro, Italië. 2019, L’asilo nel bosco