Training: Ondernemer met natuur – Ochtend

Wat neem je hieruit mee:

  • We reiken je een erkend en toepasbaar werkmodel aan dat je zal helpen een stevige basis en visie op je bedrijf te vormen. 
  • Middels een praktische oefening en kennisoverdracht ervaar je hoe belangrijk een goede mindset is bij het overbrengen van jouw aanbod aan je doelgroep.
  • Tevens zal je veel praktische tips ontvangen.

Regelmatig ontvangen we mailtjes van mensen die hun bedrijf sterker neer willen zetten. Ze willen ondernemen met natuur…. en zoeken hulp. De meeste hebben daar geen kaas van gegeten. Hoe hebben jullie dat gedaan? Is dan de vraag. Aan dat antwoord zal je weinig hebben, want jij bent ons niet en wij jou niet. Waar je wel wat aan zult hebben zijn praktische voorbeelden vanuit onze ervaring, maatwerk. Zo wordt dat wel op jou van toepassing. Onderbouwd met tips en handvatten waardoor je dichter bij je eigen kwaliteiten komt. Nu kan je weer verder.

  • We sluiten af met een prachtige vega-netwerklunch op locatie (ochtend variant) waardoor je de kans krijgt direct contacten te leggen en ervaringen te delen.

Let op! de lunch is enkel bij de ochtendvariant. Bij de middagvariant is dit kleinschaliger middels een lekkernij en kortere netwerktijd.

Voor de middagvariant zie onder deze foto

– Geef eventuele allergieën vooraf door na aanmelding –

training buiten

Wat weet je na deze cursus?

Na aanmelding ontvang je een eenvoudige maar gerichte opdracht ter voorbereiding aan de training. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de cursustijd.

Handvatten en kennis

Met een erkend werkmodel en tips vanuit onze ervaring kan je nu een sterkere bedrijfsbasis vormen.

 

w

Ervaring inzetten

Je hebt ervaring opgedaan middels een oefening en bekende valkuilen zijn besproken welke je nu eerder herkent. Je hebt een zakelijke mindset.

Netwerken

Naast onze tips ga je naar huis met contacten en ervaringen van anderen.

Training: Ondernemer met natuur – Middag

Wat neem je hieruit mee:

  • We reiken je een erkend en toepasbaar werkmodel aan dat je zal helpen een stevige basis en visie op je bedrijf te vormen. 
  • Middels een praktische oefening en kennisoverdracht ervaar je hoe belangrijk een goede mindset is bij het overbrengen van jouw aanbod aan je doelgroep.
  • Tevens zal je veel praktische tips ontvangen.

Regelmatig ontvangen we mailtjes van mensen die hun bedrijf sterker neer willen zetten. Ze willen ondernemen met natuur…. en zoeken hulp. De meeste hebben daar geen kaas van gegeten. Hoe hebben jullie dat gedaan? Is dan de vraag. Aan dat antwoord zal je weinig hebben, want jij bent ons niet en wij jou niet. Waar je wel wat aan zult hebben zijn praktische voorbeelden vanuit onze ervaring. Zo wordt dat wel op jou van toepassing. Onderbouwd met tips en handvatten waardoor je dichter bij je eigen kwaliteiten komt. Nu kan je weer verder.

  • Daarna is er nog een extra netwerk half uur voorzien van wat lekkers van het huis om je contacten en ervaringen direct concreet te maken.

Let op! de netwerklunch is enkel bij de ochtendvariant. Bij de middagvariant is dit kleinschaliger middels een lekkernij en kortere netwerktijd (30 minuten).

Voor de ochtendvariant zie bovenaan

– Geef eventuele allergieën vooraf door na aanmelding –

Inschrijven training

Meld je nu aan voor de training Ondernemer met natuur (vermeld ochtend of middag). Verwacht daarna een bevestigingsmail en betalingsuitnodiging. Na betaling sturen we je een voorbereidingsopdracht toe (max. 1 uur werk) om de training efficiënt te starten en de tijd te benutten.

Wat moet je weten?

Datum training: 19 -10 -2021
Tijden: 09:00 – 13:15 uur of 14.00 – 17.30 uur
Locatie: De Hoorneboeg, Hilversum

Inclusief: koffie, thee, kladblok & potlood + netwerkmoment: Vega-lunch (ochtend) of iets lekkers (middag).

Zelf meenemen: Buitenkleding, ingevulde voorbereidingsopdracht. 

Vul hier je gegevens in:

Natuurpedagoog

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Natuurpedagoog

Opgevoed met aandacht voor natuur en de mens, met beide benen op de grond. Al jong afvragend waarom we doen wat we doen en wat ons beweegt iets te doen. Nu ruim 7 jaar in heel Nederland bekend als de Natuurpedagoog uit Tilburg.

Reviews

wat vonden anderen van deze cursus?

“Dank je wel voor je inzet, professionaliteit en enthousiasme.”

Sandra Samson

Programmaleider Jantje Beton, Recylce project Upscale; steun in kinderspeeltuinen van krachtwijken

wat vonden anderen van deze cursus?

“Thank you very much for this, I lisent very closely, that was great and really touching.”

Cursist training outdoor internationaal event

Lignano Sabbiadoro, Italië. 2019, L’asilo nel bosco