Dag cursus:

Vol vertrouwen naar buiten

Dit is een drempel verlagende training voor jou en je team. Je wilt vaker naar buiten, je kent de praktische meerwaarde van frisse lucht en het benutten van de buitenruimte. Er is zat te doen maar meestal komt het er gewoon niet van… En er zijn 1000 ideeën, maar hoe dan? Eenmaal buiten mis je het overzicht…

Werkzaam in het basisonderwijs? De opzet van deze training is breed toepasbaar voor alle domeinen, niet enkel gericht op het groen.

Natuurpedagoog levert hier maatwerk! Want of je nu vaker buiten voor je klas wilt staan of dat je buiten met meer inspiratie voor jouw BSO groep wilt kunnen staan, dat is wel wat anders.

Mail ons je situatie en bijbehorende vraag en we komen met alle plezier je team versterken middels een training rondom buiteneducatie.

bso buitenles

Wat weet je na deze cursus?

Na aanmelding ontvang je een gerichte opdracht ter voorbereiding aan de training. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de cursustijd.

Strategie

Waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn bij buiten activiteiten. Waar je op in moet zetten en hoe je op de juiste wijze inzet.

w

Ervaring

Hoe je je kwaliteit verhoogt en waar behoefte aan is. Hoe jij beter tot je recht komt en je les ook.

Kennis

Hoe je je kennis vergroot m.b.t. buiten en ook die van de kinderen. En ook hoe je de intrinsieke motivatie vergroot. You’re gonna love this.

Praktijkles

Waar een waardevolle buitenles aan moet voldoen, waar je rekening mee moet houden of welke handvatten je hiervoor nodig hebt.

Advies

Je hebt ervaring opgedaan, kennis gedeeld en een beter begrip van de inhoud, opzet en meerwaarde die je nu beter kan gaan toepassen.

Netwerken

Indien waardevol sluiten we af met de netwerklunch maar wellicht kunnen we de tijd beter besteden voor het delen van ervaringsvragen of het voorkomen van herhalende valkuilen. Ook dat kan nuttig zijn.

Inschrijven training

Meld je nu aan voor de cursus ‘Vol vertrouwen naar buiten’. Je ontvangt de factuur per mail. 

Wat moet je weten?

Datum training: In overleg naar keuze
Duur:                     halve dag
Locatie:                 naar wens


Inclusief: potlood & papier

Zelf meenemen: buitenkleding

 

Vul hier je gegevens in:

Natuurpedagoog

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Natuurpedagoog

Opgevoed met aandacht voor natuur en de mens, met beide benen op de grond. Al jong afvragend waarom we doen wat we doen en wat ons beweegt iets te doen. Nu ruim 7 jaar in heel Nederland bekend als de Natuurpedagoog uit Tilburg.

Reviews

wat vonden anderen van deze cursus?

“Dank je wel voor je inzet, professionaliteit en enthousiasme.”

Sandra Samsomon

Programmaleider Jantje Beton, Recylce project Upscale; steun in kinderspeeltuinen van krachtwijken

wat vonden anderen van deze cursus?

“Thank you very much for this, I lisent very closely, that was great and really touching.”

Cursist training outdoor internationaal event

Lignano Sabbiadoro, Italië. 2019, L’asilo nel bosco