Dag cursus:

Vol vertrouwen naar buiten

Dit is een drempel verlagende training voor jou en je team. Je wilt vaker naar buiten, je kent de praktische meerwaarde van frisse lucht en het benutten van de buitenruimte. Er is zat te doen maar meestal komt het er gewoon niet van… En er zijn 1000 ideeën, maar hoe dan? Eenmaal buiten mis je het overzicht…

Werkzaam in het basisonderwijs? De opzet van deze training is breed toepasbaar voor alle domeinen, niet enkel gericht op het groen.

Natuurpedagoog levert hier maatwerk! Want of je nu vaker buiten voor je klas wilt staan of dat je buiten met meer inspiratie voor jouw BSO groep wilt kunnen staan, dat is wel wat anders.

Mail ons je situatie en bijbehorende vraag en we komen met alle plezier je team versterken middels een training rondom buiteneducatie.

Vol vertrouwen naar buiten Training

Wat weet je na deze cursus?

Na aanmelding ontvang je een gerichte opdracht ter voorbereiding aan de training. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de cursustijd.

Strategie

Waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn bij buiten activiteiten. Waar je op in moet zetten en hoe je op de juiste wijze inzet.

Praktijkles

Waar een waardevolle buitenles aan moet voldoen, waar je rekening mee moet houden of welke handvatten je hiervoor nodig hebt.

Kennis

Hoe je je kennis vergroot m.b.t. buiten en ook die van de kinderen. En ook hoe je de intrinsieke motivatie vergroot. You’re gonna love this.

Inschrijven training

Meld je nu aan voor de cursus ‘Vol vertrouwen naar buiten’. Je ontvangt de factuur per mail. 

Wat moet je weten?

Datum training: In overleg naar keuze
Duur:                     halve dag
Locatie:                 naar wens


Inclusief: potlood & papier

Zelf meenemen: buitenkleding

 

Vul hier je gegevens in:

Natuurpedagoog

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Jael Nouhet

Natuurpedagoog

Opgevoed met aandacht voor natuur en de mens, met beide benen op de grond. Al jong afvragend waarom we doen wat we doen en wat ons beweegt iets te doen. Nu ruim 7 jaar in heel Nederland bekend als de Natuurpedagoog uit Tilburg.

Reviews

wat vonden anderen van deze cursus?

“Dank je wel voor je inzet, professionaliteit en enthousiasme.”

Sandra Samsomon

Programmaleider Jantje Beton, Recylce project Upscale; steun in kinderspeeltuinen van krachtwijken

wat vonden anderen van deze cursus?

Ik heb de workshop als heel interessant en leerzaam ervaren. We hebben veel handvatten gekregen om de natuur meer bij de BSO te betrekken. Ik denk zeker dat wij dit in de praktijk kunnen toepassen wat de kinderen, maar ook onszelf goed zal doen!

Cursist Mevr. I. B.

Training Natuur de beste pedagogische omgeving, BSO gerichte training